Set de Țesut

SKU
61348
Un joc minunat, creativ si original, care dezvolta simturile coloristice si abilitatile manuale ale copiilor. Cutia contine: o rama de tesut, o suveica, o spata, un pieptene de tesut, 7 sculuri colorate si 2 sculuri albe.




Instructiuni




1. Luati sculul alb si intindeti firul de-a lungul ramei de tesut:
Porniti firul dintr-un capat lasand o bucata mai mare pentru a lega ulterior primele doua fire cu un nod. Agatati firul alb pe rand de fiecare zimt al ramei, insa nu prea strans ca apoi sa puteti introduce spata de tesut intre cele doua straturi de fire paralele, astfel incat fiecare fir sa treaca printr-o crestatura a spetei (fara a se incrucisa cu un alt fir).


2. Legati un capat al unui scul colorat de primul fir alb, apoi infasurati firul colorat pe suveica pornind de la capatul celalalt al firului ca la fiecare pas sa puteti rasuci suveica. Lasati o bucata de fir (corespunzatoare latimii ramei) neinfasurat.


3. Treceti suveica printre fire dintr-o parte in alta a ramei de tesut (firele impare peste suveica, cele pare sub aceasta). Dupa fiecare trecere: rasuciti suveica, lasati o bucata de fir neinfasurat si aranjati firul colorat cu ajutorul pieptenelui.
Daca firul de pe suveica se termina sau daca vreti sa-l schimbati cu un alt fir, legati capatul firului de un fir alb si luati un alt scul.


4. Dupa ce terminati, taiati firele albe si scoateti tesatura de pe rama de tesut. Legati firele doua cate doua si intindeti 'covorasul'.
Mai multe informații
Brand
Deico Games
Made in
România
Interval vârstă
5-7, 7-9
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet de Țesut
To Top